Kалендар на набавки на Силк Роуд Банка АД Скопје

Kалендар на набавки на Силк Роуд Банка АД Скопје

See more

Осигурување на пари | 1/2019

See more

Осигурување на имот | 2/2019

See more

Одржување хигиена

See more

Снабдување со електрична енергија 2020

See more

Одржување климатизација

See more

Вршење на консултантски услуги од страна на овластено стручно лице

See more

Снабдување со електрична енергија 2021/2022

See more

Барање за објава - 6 / 2021 Осигурување на пари 2022

See more

Барање за објава - 7 / 2021 Осигурување на имот 2022

See more

Одржување хигиена 2022

See more

Набавка на канцелариски материјал и фотокопирна хартија 2022

See more

Архивирање на документација 2022

See more

Снабдување со вода за пиење 2022

See more

Набавка на батерии за УПС Chloride 70 NET 30kVa

See more

Одржување и сервис на ПП апарати

See more

Набавка на канцелариски материјал и фотокопирна хартија 2022

See more

Обезбедување имот и лица 2022

See more

Набавка на печатен материјал 2022

See more

Снабдување со електрична енергија 2022/2023

See more

Одржување климатизација 2022

See more

Одржување и сервисирање на ПП системи 2022

See more

Поштенски услуги во внатрешниот сообраќај

See more

Осигурување на пари 2023

See more

Осигурување на имот 2023

See more

Одржување хигиена 2023

See more

Become our client and choose the service that suits you most

Fill in the contact form and specify your request

Подесувања за колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. На веб страницата www.silkroadbank.com.mk користиме колачиња со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство при идната посета на веб страницата. Детални информации за начинот на кој можете да ги смените Вашите преференции за веб колачињата можете да најдете во нашиот документ Политика за приватност и Политика за колачиња.