Осигурување на пари 2022

Име на набавка – Осигурување на пари 2022

Број на набавка: 06/2021

Датум на објавување: 02.12.2021/ 10:00ч

Краен рок: 09.12.2021 / 12:00ч

ОПИС:

Осигурување на пари во трезор

Осигурување на транспорт на пари

Осигурување на пари од фалсификат на странски пари

ЗА ПРЕВЗЕМАЊЕ НА ДОКУМЕНТАЦИЈА:

Служба за имот, архива и набавки

Контакт лице: Горан Димитровски

e-mail: property@silkroadbank.com.mk

тел. +389 2 3203 571 / 076 298 560  

СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање

Подесувања за колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. На веб страницата www.silkroadbank.com.mk користиме колачиња со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство при идната посета на веб страницата. Детални информации за начинот на кој можете да ги смените Вашите преференции за веб колачињата можете да најдете во нашиот документ Политика за приватност и Политика за колачиња.