Набавка на UPS (уред за непрекинато напојување) и батериско поле

Име на набавка – Набавка на UPS (уред за непрекинато напојување) 3kVA, 10kVA и батериско поле


Број на набавка: 4/2020


Датум на објавување: 03.07.2020 / 12:00ч


Краен рок: 08.07.2020 / 12:00ч

 


ОПИС:

Набавка, транспорт и монтажа со пуштање во работа на UPS единици со капацитет 3kVA, 10kVA и батериско поле од 64 единици со промена на постоечки

 


ЗА ПРЕВЗЕМАЊЕ НА ДОКУМЕНТАЦИЈА:

Служба за имот, архива и набавки

Контакт лице: Горан Насковски

e-mail: property@silkroadbank.com.mk

тел. +389 2 3203 571 / 076 298 560  

СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање

Подесувања за колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. На веб страницата www.silkroadbank.com.mk користиме колачиња со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство при идната посета на веб страницата. Детални информации за начинот на кој можете да ги смените Вашите преференции за веб колачињата можете да најдете во нашиот документ Политика за приватност и Политика за колачиња.