Осигурување на пари 2021

Име на набавка – Осигурување на пари 2021
Број на набавка: 12/2020
Датум на објавување: 30.11.2020 / 10:00ч
Краен рок: 09.12.2020 / 12:00ч

ОПИС:

Осигурување на пари во трезор
Осигурување на транспорт на пари
Осигурување на пари од фалсификат на странски пари

ЗА ПРЕВЗЕМАЊЕ НА ДОКУМЕНТАЦИЈА:

Служба за имот, архива и набавки
Контакт лице: Горан Димитровски
e-mail: property@silkroadbank.com.mk
тел. +389 2 3203 571 / 076 298 560  

СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање