Физички лица > Сефови

Сефови

Чувајте ги Вашите вредни работи на безбедно место!


Силк Роуд Банка на своите клиенти им нуди и можност за изнајмување сефови, како за физички така и за правни лица. Сефовите се наоѓаат во Централата на Силк Роуд Банка на Даме Груев бр.1.

Сефовите се со европски квалитет, со стандарди кои ги имаат само врвните светски банки. Клиентите имаат максимална дискреција и тајност при ракувањето со својот сеф.

Банката располага со 3 големини на сефови.

Димензии на сефовите | Цена за едногодишно користење

  • 7,80 х 25,50 х 61,10 см.   | МКД 2.500,00 + ДДВ
  • 13,10 х 25,50 х 61,10 см. | МКД 3.500,00 + ДДВ
  • 26,50 х 25,50 х 61,10 см. | МКД 4.500,00 + ДДВ

СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање

Подесувања за колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. На веб страницата www.silkroadbank.com.mk користиме колачиња со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство при идната посета на веб страницата. Детални информации за начинот на кој можете да ги смените Вашите преференции за веб колачињата можете да најдете во нашиот документ Политика за приватност и Политика за колачиња.