Набавка на средства за хигиена

Име на набавка – Набавка на средства за хигиена

Број на набавка: 6/2020

Датум на објавување: 17.08.2020 / 12:00ч

Краен рок: 24.08.2020 / 12:00ч

 

ОПИС:

Набавка средства за хигиена со достава до експозитури и објекти на Силк Роуд Банка АД Скопје

 

ЗА ПРЕВЗЕМАЊЕ НА ДОКУМЕНТАЦИЈА:

Служба за имот, архива и набавки

Контакт лице: Горан Димитровски

e-mail: property@silkroadbank.com.mk

тел. +389 2 3203 571 / 076 298 560  

СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање