Снабдување со електрична енергија 2020

Име на набавка – Снабдување со електрична енергија 2020

Број на набавка: 1/2020

Датум на објавување: 17.01.2020 / 09:00ч

Краен рок: 29.01.2020 / 12:00ч


ОПИС:

Снабдување со електрична енергија – експозитури и деловни објекти


ЗА ПРЕВЗЕМАЊЕ НА ДОКУМЕНТАЦИЈА:

Служба за имот, архива и набавки

Контакт лице: Горан Насковски

e-mail: property@silkroadbank.com.mk

тел. +389 2 3289 466 / 076 454 127  

СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање