Одржување и сервисирање на ПП системи 2023

Име на набавка – Одржување и сервисирање на ПП системи 2023

Број на набавка: 04/2023

Датум на објавување: 26.09.2023 / 12:00ч

Краен рок: 29.09.2023 / 12:00ч

 

ОПИС:

Одржување и сервисирање на стабилни инсталации, јавување и гаснење на пожари и откривање на експлозивни смеси 2023

 

ЗА ПРЕВЗЕМАЊЕ НА ДОКУМЕНТАЦИЈА:

 

Служба за имот, архива и набавки

Контакт лице: Горан Димитровски

e-mail: security@silkroadbank.com.mk

тел. +389 2 3206 571 / 076 298 560  

СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање

Подесувања за колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. На веб страницата www.silkroadbank.com.mk користиме колачиња со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство при идната посета на веб страницата. Детални информации за начинот на кој можете да ги смените Вашите преференции за веб колачињата можете да најдете во нашиот документ Политика за приватност и Политика за колачиња.