Набавка на батерии за УПС Chloride 70 NET 30kVa

Име на набавка – Набавка на батерии за УПС Chloride 70 NET 30kVa

Број на набавка: 4/2022

Датум на објавување: 02.02.2022 / 11:00ч

Краен рок: 14.02.2022 / 11:00ч

 ОПИС:

 Набавка, транспорт, монтажа и пуштање во работа (калибрација) на 64 батерии за УПС

 ЗА ПРЕВЗЕМАЊЕ НА ДОКУМЕНТАЦИЈА:

 Служба за имот, архива и набавки

Контакт лице: Горан Насковски

e-mail: gnaskovski@silkroadbank.com.mk

тел. +389 2 3289 46

СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање

Подесувања за колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. На веб страницата www.silkroadbank.com.mk користиме колачиња со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство при идната посета на веб страницата. Детални информации за начинот на кој можете да ги смените Вашите преференции за веб колачињата можете да најдете во нашиот документ Политика за приватност и Политика за колачиња.