Поштенски услуги во внатрешен сообраќај

Име на набавка – Поштенски услуги во внатрешен сообраќај  
Број на набавка: 10/2020
Датум на објавување: 13.11.2020 / 11:00ч
Краен рок: 19.11.2020 / 12:00ч

ОПИС:
Поштенски услуги во внатрешен сообраќај – поштенски пратки и пакети

ЗА ПРЕВЗЕМАЊЕ НА ДОКУМЕНТАЦИЈА:
Служба за имот, архива и набавки
Контакт лице: Горан Насковски
e-mail: property@silkroadbank.com.mk
тел. +389 2 3289 466 / 076 454 127  

СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање

Подесувања за колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. На веб страницата www.silkroadbank.com.mk користиме колачиња со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство при идната посета на веб страницата. Детални информации за начинот на кој можете да ги смените Вашите преференции за веб колачињата можете да најдете во нашиот документ Политика за приватност и Политика за колачиња.