Правни лица > Мој Бизнис

Мој Бизнис

СМЕТКА КОЈА РАБОТИ ЗА ВАС

Единствено решение за уште поголем профит на вашата компанија
За сите свои бизнис корисници Силк Роуд Банка АД Скопје, Вашиот сигурен и стабилен партнер, го претставува својот најнов производ. Moj Бизнис е најсовременото средство за водење финансии на секоја компанија.  

Освен можноста да ги извршувате сите Ваши финансиски трансакции едноставно, брзо и ефикасно, со оваа сметка истовремено ќе добиете камата на вашите тековни средства и многу други атрактивни поволности.Банката го задржува правото да ги менува условите без претходна најава.

СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање

Подесувања за колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. На веб страницата www.silkroadbank.com.mk користиме колачиња со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство при идната посета на веб страницата. Детални информации за начинот на кој можете да ги смените Вашите преференции за веб колачињата можете да најдете во нашиот документ Политика за приватност и Политика за колачиња.