Осигурување

Осигурување


Осигурај ја твојата иднина! Избери го вистинското осигурување според твоите потреби преку мрежата на Силк Роуд Банка со исти услови и попусти како во осигурителните компании и обезбеди сигурна и безгрижна иднина за тебе и твоите најблиски!


Главни предности:
 • Квалитетни полиси од нашите искусни партнери Триглав Oсигурување АД Скопје и Триглав Осигурување Живот АД Скопје
 • Еднакви цени и попусти како и во осигурителната компанија
 • Комплетна услуга на едно место
 • Помош од наши вработени за избор на најсоодветната полиса за твоите потреби


Полиси за неживотно осигурување:

Силк Роуд Банка во соработка со Триглав Oсигурување АД Скопје Ви нуди можност да купите полиса за неживотно осигурување и тоа:
 • Патничко осигурување
 • Автомобилска одговорност
 • Каско осигурување
 • Зелен картон
 • Домаќинско осигурување
 • Осигурување на имот од пожар и некои други опасности
 • Осигурување од незгода
 • Сите останати типови полиси за неживотно осигурување

Полиси за животно осигурување:

Силк Роуд Банка во соработка со Триглав Осигурување Живот АД Скопје Ви нуди можност да купите полиса за :
 • животно осигурување

СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање

Подесувања за колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. На веб страницата www.silkroadbank.com.mk користиме колачиња со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство при идната посета на веб страницата. Детални информации за начинот на кој можете да ги смените Вашите преференции за веб колачињата можете да најдете во нашиот документ Политика за приватност и Политика за колачиња.