Осигурување на пари

Број на набавка: 1/2019
Име на набавка – Осигурување на пари 2020
Датум на објавување: 12.12.2019 / 12:00ч
Краен рок: 18.12.2019 / 12:00ч

ОПИС:

Осигурување на пари во трезор
Осигурување на транспорт на пари
Осигурување на пари од фалсификат на странски пари

ЗА ПРЕВЗЕМАЊЕ НА ДОКУМЕНТАЦИЈА:

Служба за имот, архива и набавки
Контакт лице: Горан Насковски
e-mail: property@silkroadbank.com.mk
тел. +389 2 3289 466 / 076 454 127  

СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање