Одржување и сервисирање ПП апарати 2021


Име на набавка – Одржување и сервисирање ПП апарати 2021
Број на набавка: 2/2021
Датум на објавување: 08.03.2021 / 10:00ч
Краен рок: 11.03.2021 / 12:00ч


ОПИС:
Одржување и сервисирање противпожарна опрема ПП апарати 2021


ЗА ПРЕВЗЕМАЊЕ НА ДОКУМЕНТАЦИЈА:
Служба за имот, архива и набавки
Контакт лице: Горан Димитровски
e-mail: property@silkroadbank.com.mk
тел. +389 2 3203 571 / 076 298 560 

СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање

Подесувања за колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. На веб страницата www.silkroadbank.com.mk користиме колачиња со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство при идната посета на веб страницата. Детални информации за начинот на кој можете да ги смените Вашите преференции за веб колачињата можете да најдете во нашиот документ Политика за приватност и Политика за колачиња.