Набавка на печатен материјал

Име на набавка – Набавка на печатен материјал 
Број на набавка: 7/2020
Датум на објавување: 17.08.2020 / 12:00ч
Краен рок: 24.08.2020 / 12:00ч

ОПИС:
Набавка на печатен материјал со достава до експозитури и објекти на Силк Роуд Банка АД Скопје

ЗА ПРЕВЗЕМАЊЕ НА ДОКУМЕНТАЦИЈА:
Служба за имот, архива и набавки
Контакт лице: Горан Димитровски
e-mail: property@silkroadbank.com.mk
тел. +389 2 3203 571 / 076 298 560 

СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање