Одржување климатизација


Број на набавка: 2/2020

Име на набавка – Одржување климатизација 2020

Датум на објавување: 17.02.2020 / 10:00ч

Краен рок: 24.02.2020 / 12:00ч


ОПИС:

 

Одржување климатизација – експозитури и деловни објекти


ЗА ПРЕВЗЕМАЊЕ НА ДОКУМЕНТАЦИЈА:

 

Служба за имот, архива и набавки

Контакт лице: Горан Насковски

e-mailproperty@silkroadbank.com.mk

тел. +389 2 3289 466 / 076 454 127  


СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање