Архивирање на документација

Име на набавка – Архивирање на документација  
Број на набавка: 9/2020
Датум на објавување: 03.09.2020 / 12:00ч
Краен рок: 10.09.2020 / 12:00ч

ОПИС:
Архивирање на документација (физичко архивирање со чување и управување) на Силк Роуд Банка АД Скопје

ЗА ПРЕВЗЕМАЊЕ НА ДОКУМЕНТАЦИЈА:
Служба за имот, архива и набавки
Контакт лице: Горан Насковски
e-mail: property@silkroadbank.com.mk
тел. +389 2 3289 466 / 076 454 127 

СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање