Општествена одговорност

Општествена одговорност

Донации и спонзорства
- Силк Роуд Банка ја предаде и петтата донација на Универзитетската клиника за детски болести - Скопје
- Силк Роуд Банка ја предаде и четвртата донација на Универзитетската клиника за детски болести – Скопје
- Силк Роуд Банка со донација на Здружението на граѓани за помош и поддршка на лица со Даунов Синдром – Трисомија 21
- Силк Роуд Банка со трета донација на Универзитетската клиника за детски болести во Скопје
- Силк Роуд Банка АД ја предаде втората донација за Универзитетската клиника за детски болести во Скопје
- Силк Роуд Банка АД ја предаде првата донација за Универзитетската клиника за детски болести во Скопје
- ​Потпишан меморандум за соработка со универзитетска клиника за детски болести
- ​Поддршка од Силк Роуд Банка АД Скопје за акцијата на Црвен крст на Град Скопје
- ​Донација од Силк Роуд Банка за Домот за деца без родители „11 Октомври
- Донација на компјутери и информатичка опрема за жителите на с. Стајковци од “Силк Роуд Банка АД Скопје”
- Хуманитарна помош за жителите на с. Стајковци од “Силк Роуд Банка АД Скопје”
Летно дружење со Силк Роуд Банка и пријателите!

СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање

Подесувања за колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. На веб страницата www.silkroadbank.com.mk користиме колачиња со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство при идната посета на веб страницата. Детални информации за начинот на кој можете да ги смените Вашите преференции за веб колачињата можете да најдете во нашиот документ Политика за приватност и Политика за колачиња.