Правни лица > Кредити

Кредити

Кредити за обртни сретства

Повеќе

Гаранции

Повеќе

Инвестициони кредити

Повеќе

Рамковни кредити

Повеќе

Зелен кредит

Повеќе

Дозволено пречекорување на сметка

Повеќе

Пакет во соработка со ФИТР

Повеќе

Кредитни линии

Повеќе

СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање

Подесувања за колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. На веб страницата www.silkroadbank.com.mk користиме колачиња со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство при идната посета на веб страницата. Детални информации за начинот на кој можете да ги смените Вашите преференции за веб колачињата можете да најдете во нашиот документ Политика за приватност и Политика за колачиња.