Поштенски услуги во внатрешниот сообраќај

Име на набавка – Поштенски услуги во внатрешниот сообраќај  

Број на набавка: 12/2022

Датум на објавување: 04.08.2022 / 12:00ч

Краен рок: 08.08.2022 / 12:00ч

 

ОПИС:

 Поштенски услуги во внатрешниот сообраќај  - поштенски пратки и пакети

 

ЗА ПРЕВЗЕМАЊЕ НА ДОКУМЕНТАЦИЈА:

 Служба за имот, архива и набавки

Контакт лице: Гоце Трајчевски

e-mail: property@silkroadbank.com.mk

gtrajcevski@silkroadbank.com.mk

 

тел. +389 2 3289 481  / 071 326 854  

СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање

Подесувања за колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. На веб страницата www.silkroadbank.com.mk користиме колачиња со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство при идната посета на веб страницата. Детални информации за начинот на кој можете да ги смените Вашите преференции за веб колачињата можете да најдете во нашиот документ Политика за приватност и Политика за колачиња.