Најнови информации

Нова локација на експозитурата на Силк Роуд Банка во Струмица

Повеќе

Известување за исплата на пензии за месец септември

Повеќе

СИЛК РОУД БАНКА СО НОВ СОВРЕМЕН СИСТЕМ ЗА ЕЛЕКТРОНСКО И МОБИЛНО БАНКАРСТВО

Повеќе

Известување за прекин на услугите за електронско банкарство за ФИЗИЧКИ лица

Повеќе

Летна кампања на Силк Роуд Банка АД Скопје и Сетек- Сè од техника со 5% бонус поврат на средства

Повеќе

СИЛК РОУД БАНКА СО НОВ СОВРЕМЕН СИСТЕМ ЗА ЕЛЕКТРОНСКО  БАНКАРСТВО

Повеќе

Известување за прекин на услугите за електронско банкарство за ПРАВНИ лица

Повеќе

VISA Business единствена бизнис картичка со поврат на средства во државата

Повеќе

Известување за предвремена исплата на пензии за месец јули

Повеќе

Силк Роуд Банка со нови промотивни услови за кредитите за физички лица

Повеќе

Бонус од 5% со American Express на бензинските станици ОКТА

Повеќе

Силк Роуд Банка започна со соработка со МКБ

Повеќе

Навиваме заедно со American Express за Македонија на ЕУРО 2020

Повеќе

Известување за предвремена исплата за пензиите за месец мај

Повеќе

Информација за дополнителна исплата на финансиска поддршка од четвртиот пакет на мерки на Владата на РСМ

Повеќе

Известување за неработни денови

Повеќе

Известување за предвремена исплата на пензии за месец април

Повеќе

Силк Роуд Банка и ФИТР со нова соработка за олеснет пристап до финансии на иновативните компании

Повеќе

Велигденски шопинг со поврат на средства и до 7% со American Express во Веро и Џамбо маркети

Повеќе

Важно соопштение за упис на клиентите во регистарот за вистински сопственици

Повеќе

Намалени каматни стапки на потрошувачките кредити од Силк Роуд Банка

Повеќе

Известување за предвремена исплата на пензии за месец март

Повеќе

Осмо мартовски шопинг со American Express картичките на Силк Роуд Банка

Повеќе

Соопштение од Македонска Банкарска Асоцијација за упис на клиентите во регистарот за вистински сопственици

Повеќе

Известување за предвремена исплата на пензии за месец февруари

Повеќе

Aплицирај за American Express Green до 31 март и добиј 500 денари бонус

Повеќе

Известување за предвремена исплата на пензии за месец јануари

Повеќе

Известување за предвремена исплата на пензии за месец декември

Повеќе

Известување за работно време на 31.12.2020 год.

Повеќе

Информација за исплата на финансиска поддршка од четвртиот пакет на мерки на Владата на РСМ

Повеќе

American Express новогодишна кампања со поврат на средства и до 20% од направените трансакции

Повеќе

Аплицирајте за VISA Business картичка во декември и добијте подарок

Повеќе

5% поврат на средства со „#AMEX Black Friday SALE“ кампањата

Повеќе

Известување за предвремена исплата на пензии за ноември

Повеќе

Контакт центар за работа со картички

Повеќе

Известување за предвремена исплата на пензиите за месец октомври

Повеќе

Нови и единствени на пазарот VISA припејд картички од Силк Роуд Банка

Повеќе

До 31.12.2020 година подигнувајте готовина без провизија на повеќе од 200 банкомати во земјава со American Express Point картичка

Повеќе

5% поврат на средства со American Express во Веро и Џамбо маркети

Повеќе

Соопштение за исплата на пензиите за месец септември

Повеќе

Aплицирај за American Express кредитна картичка во септември и одложи го плаќањето во ноември

Повеќе

Силк Роуд Банка со нова можност за одложување на плаќањата на кредитните обврски за физички лица

Повеќе

Известување за предвремена исплата на пензиите за месец август

Повеќе

Силк Роуд Банка со понуда за пакет на производи и услуги за правни лица досегашни клиенти на Еуростандард банка

Повеќе

Промотивна кампања за дозволено пречекорување на сметка за правни лица

Повеќе

Известување за исплата на пензиите за месец јули

Повеќе

Известување за исплата на паричните права од социјална и детска заштита

Повеќе

Бонус од 5% со American Express на бензинските станици ОКТА

Повеќе

Соопштение за исплата на јунските пензии

Повеќе

Домашна платежна картичка - „Купувам домашно“

Повеќе

Eкспозитурата Кисела Вода започнува со работа

Повеќе

Известување за работно време на експозитурите

Повеќе

Соопштение за исплата на паричните права од социјална и детска заштита

Повеќе

Соопштение за исплата на мајските пензии

Повеќе

Известување за исплата на мајските пензии

Повеќе

Известување за променето работно време на експозитурите

Повеќе

Силк Роуд Банка ќе врши исплата на априлски пензии на 24-ти април

Повеќе

Известување за скратено работно време на експозитурите

Повеќе

Експозитурата во Куманово со скратено работно време

Повеќе

Понуда за промена на договорните услови за кредитните производи на физички лица

Повеќе

Привремено затворена експозитурата во Кисела Вода

Повеќе

Силк Роуд Банка ќе врши исплата на мартовски пензии на 25-ти март

Повеќе

БЕЗ ЕДНОКРАТЕН НАДОМЕСТОК ДО 19.04.2020 ГОДИНА ЗА СИТЕ ПОСТОЈНИ И НОВИ КОРИСНИЦИ НА ЕЛЕКТРОНСКОТО БАНКАРСТВО

Повеќе

Известување за преземени мерки за заштита од КОВИД-19

Повеќе

Осмо мартовски шопинг со American Express на Силк Роуд Банка

Повеќе

Известување за прекин на работа

Повеќе

Прекин на услугите на електронско банкарство

Повеќе

Известување за работно време на експозитурите

Повеќе

Поврат на средства и до 20% со American Express новогодишната кампања

Повеќе

Известување за прекин на работа на системот за електронско банкарство

Повеќе

Известување за прекини во работењето со картички и електронското банкарство

Повеќе

Известување за корисниците на електронско банкарство за физички лица

Повеќе

Известување за можен прекин во услугите

Повеќе

Ново изненадување во “Back to school” кампањата на American Express

Повеќе

“Back to school” 15% поврат на средства со American Express

Повеќе

Известување за корисниците на електронско банкарство

Повеќе

American Express летно изненадување во Охрид, Струга и Вевчани

Повеќе

Промена на начинот на плаќање на сметките за електрична енергија кон ЕВН Македонија АД Скопје

Повеќе

Комплетен изглед за вашата матурска приказна со Американ Експрес

Повеќе

Известување за промена на работно време на експозитурата во Буњаковец

Повеќе

СИЛК РОУД БАНКА OTВОРИ ШАЛТЕР ВО ТРУБАРЕВО

Повеќе

Нов модул во електронското банкарство на Силк Роуд Банка AД Скопје

Повеќе

AMERICAN EXPRESS КАРТИЧКИТЕ ДОСТАПНИ И НА БАНКОМАТИТЕ НА НЛБ БАНКА

Повеќе

Известување за корисниците на картичките

Повеќе

Известување за приматели на пензии

Повеќе

Известување за корисниците на картичките American Express

Повеќе

Спортски викенд Илинден 2017

Повеќе

Известување за работно време за експозитура Буњаковец

Повеќе

Известување за корисниците на електронско банкарство

Повеќе

НОВОГОДИШНО ПОТРОШУВАЧКО ЛУДИЛО во Т.Ц Рамстор со картичките на American Express

Повеќе

Проект за Скрининг на дијабетес тип 2 кај здрава популација

Повеќе

Алфа Банка АД Скопје станува Силк Роуд Банка АД Скопје

Повеќе

СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање