Курсна листа

КУРСНА ЛИСТА ВАЖЕЧКА ЗА ДАТУМ:


КУРСНА ЛИСТА ВАЖЕЧКА ОД: 27.02.2024 00:00:00 - 27.02.2024 23:59:59
КУРСНА ЛИСТА БРОЈ: 38

Курс на менувачко работење Курс на Девизен Пазар
Валута Шифра Единица Куповен Продажен Куповен Продажен Среден курс на НБРМ
EUR 978 1 61.3000 61.8000 61.3000 61.8000 61.6950
USD 840 1 55.1894 58.2645 55.4390 57.9911 56.8513
GBP 826 1 70.4135 73.6885 70.8016 73.0928 72.1621
CHF 756 1 63.0631 65.9963 63.0464 65.8147 64.6292
SEK 752 1 0.0000 0.0000 5.4004 5.6439 5.5245
NOK 578 1 0.0000 0.0000 5.2823 5.5180 5.3983
JPY 392 1 0.3684 0.3856 0.3752 0.3788 0.3776
DKK 208 1 0.0000 0.0000 8.1140 8.4035 8.2765
CAD 124 1 41.0250 42.9331 41.5455 42.7575 42.0438
AUD 036 1 36.3526 38.0434 36.5584 37.7626 37.2554

СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање

Подесувања за колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. На веб страницата www.silkroadbank.com.mk користиме колачиња со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство при идната посета на веб страницата. Детални информации за начинот на кој можете да ги смените Вашите преференции за веб колачињата можете да најдете во нашиот документ Политика за приватност и Политика за колачиња.