Набавка на печатен материјал 2022

Име на набавка – Набавка на печатен материјал

Број на набавка: 8/2022

Датум на објавување: 30.05.2022 / 12:00ч

Краен рок: 06.06.2022 / 12:00ч

 ОПИС:

 Набавка печатен материјал со достава до експозитури и објекти на Силк Роуд Банка АД Скопје

 ЗА ПРЕВЗЕМАЊЕ НА ДОКУМЕНТАЦИЈА:

 Служба за имот, архива и набавки

Контакт лице: Горан Димитровски

e-mail: property@silkroadbank.com.mk

тел. +389 2 3203 571 / 076 298 560  

СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање

Подесувања за колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. На веб страницата www.silkroadbank.com.mk користиме колачиња со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство при идната посета на веб страницата. Детални информации за начинот на кој можете да ги смените Вашите преференции за веб колачињата можете да најдете во нашиот документ Политика за приватност и Политика за колачиња.