Физички лица > Кредити

Кредити

Потрошувачки кредити

Доколку веќе сте размисливуале за нов notebook, незаборавен летен одмор, реновирање а немате доволно финасии или пак сакате повеќе финансиски средства аплицирајте за некој од потрошувачките кредити на Силк Роуд Банка!

Повеќе

Станбени кредити

Искористете ги станбените кредити на Силк Роуд Банка, за да купите нов стан/куќа, да реновирате, да затворите станбен кредит од друга банка или пак да аплицирате за проектите „Купи куќа, купи стан“ или пак „Купи куќа за млади“!

Повеќе

Еден за сѐ

Кредит за каков сте сонувале - искористете го промотивниот период и аплицирајте за кредитот од вашите соништа!

Повеќе

СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање