Осигурување на имот 2023


Број на набавка: 14/2022
Датум на објавување: 06.12.2022/ 10:00ч
Краен рок: 13.12.2022 / 12:00ч

ОПИС:

Осигурување од пожар 
Дополнителен ризик кон пожарно осигурување
Градежни објекти и опрема
Компјутерска опрема
Провална кражба и разбојништво
Стакло од кршење

ЗА ПРЕВЗЕМАЊЕ НА ДОКУМЕНТАЦИЈА:

Служба за имот, архива и набавки
Контакт лице: Гоце Трајчевски
e-mail: property@silkroadbank.com.mk
gtrajcevski@silkroadbank.com.mk 

тел. +389 2 3289 481  / 071 326 854  

СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање

Подесувања за колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. На веб страницата www.silkroadbank.com.mk користиме колачиња со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство при идната посета на веб страницата. Детални информации за начинот на кој можете да ги смените Вашите преференции за веб колачињата можете да најдете во нашиот документ Политика за приватност и Политика за колачиња.