КОНТАКТ ФОРМАФизичко лице
Правно лице
Кредити
Картички
e-Банкарство
СМС услуга
Депозити
Мобилно банкарство
Твој Бонус
Моја Плата
Мој Бизнис
Трансакциска Сметки
Платен промет
Хартии од вредност

СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање

Подесувања за колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. На веб страницата www.silkroadbank.com.mk користиме колачиња со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство при идната посета на веб страницата. Детални информации за начинот на кој можете да ги смените Вашите преференции за веб колачињата можете да најдете во нашиот документ Политика за приватност и Политика за колачиња.