Тарифа


Погледнете ги тарифите на надоместоци за услугите кои ги врши Силк Роуд Банка АД Скопје 
за физички и правни лица


24.02.2023
Тарифа за физички лица
31.12.2022
Тарифа за правни лица
Промени со важност од 01.06.2023                                                                         

СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање

Подесувања за колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. На веб страницата www.silkroadbank.com.mk користиме колачиња со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство при идната посета на веб страницата. Детални информации за начинот на кој можете да ги смените Вашите преференции за веб колачињата можете да најдете во нашиот документ Политика за приватност и Политика за колачиња.