Вршење на консултански услуги од страна на овластено стручно лице – Безбедност и здравје при работа 2023


Име на набавка – Вршење на консултански услуги од страна на овластено стручно лице – Безбедност и здравје при работа 2023

Број на набавка: 02/2024

Датум на објавување: 27.03.2023 / 09:00ч

Краен рок: 29.03.2023 / 12:00ч

 

ОПИС:

 Вршење на консултански услуги од страна на овластено стручно лице – Безбедност и здравје при работа за експозитури и деловни објекти 2023

 

ЗА ПРЕВЗЕМАЊЕ НА ДОКУМЕНТАЦИЈА:

 Служба за имот, архива и набавки

Контакт лице: Горан Димитровски

e-mail: property@srb.mk

gdimitrovski@srb.mk

тел. +389 2 3203 571 / 076 298 560  

СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање

Подесувања за колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. На веб страницата www.silkroadbank.com.mk користиме колачиња со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство при идната посета на веб страницата. Детални информации за начинот на кој можете да ги смените Вашите преференции за веб колачињата можете да најдете во нашиот документ Политика за приватност и Политика за колачиња.