Силк Роуд Банка


Силк Роуд Банка АД Скопје,
П.фах 564, Даме Груев бр.1
1000 Скопје, Р. Македонија

Електронска пошта: contact@silkroadbank.com.mk
Телефон: 389 (0)2 3251 900
Факс: +389 (0)2 3251 911
Веб страна: www.silkroadbank.com.mk
Работно време: од понеделник до петок, 08:30 - 16:30

Основана: 1993 година
Број на експозитури: 15
Вкупен број на вработени: 149 
ЕМБ: 4633148
Трансакциска сметка: 280 00000 9997565
Даночен број: 4030993229939
СВИФТ: KRSKMK2X

СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање

Подесувања за колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. На веб страницата www.silkroadbank.com.mk користиме колачиња со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство при идната посета на веб страницата. Детални информации за начинот на кој можете да ги смените Вашите преференции за веб колачињата можете да најдете во нашиот документ Политика за приватност и Политика за колачиња.