Правни лица > Депозити

Депозити

Откриjте ги депозитите кои ги нуди нашата банка

ВИДОВИ НА ДЕПОЗИТИ НА ПРАВНИ ЛИЦА

Силк Роуд Банка АД Скопје Ви нуди можност за депонирање на Вашите стредства со поволни камати, конкурентни и актуелни на постојниот финансиски пазар.

Денарските и девизните депозити се наменети за правни лица и тие можат да бидат:
  • Депозити по видување
  • Орочени депозити
  • Наменски и ненаменски депозити

Каматните стапки на депозитите се утврдени и се договараат согласно деловната политика на Банката.

Каматните стапки на орочените депозити се годишни и зависат од периодот на орочување и депонираниот износ.

Банката го задржува правото да ги менува условите без претходна најава.

СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање

Подесувања за колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. На веб страницата www.silkroadbank.com.mk користиме колачиња со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство при идната посета на веб страницата. Детални информации за начинот на кој можете да ги смените Вашите преференции за веб колачињата можете да најдете во нашиот документ Политика за приватност и Политика за колачиња.