Архивирање на документација 2022

Име на набавка – Архивирање на документација  

Број на набавка: 2/2022

Датум на објавување: 24.01.2022 / 12:00ч

Краен рок: 31.01.2022 / 12:00ч

 

ОПИС:

 Архивирање на документација (физичко архивирање со чување и управување) на Силк Роуд Банка АД Скопје

 ЗА ПРЕВЗЕМАЊЕ НА ДОКУМЕНТАЦИЈА:

 

Служба за имот, архива и набавки

Контакт лице: Горан Насковски

e-mail: property@silkroadbank.com.mk

тел. +389 2 3289 466 / 076 454 127  

СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање

Подесувања за колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. На веб страницата www.silkroadbank.com.mk користиме колачиња со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство при идната посета на веб страницата. Детални информации за начинот на кој можете да ги смените Вашите преференции за веб колачињата можете да најдете во нашиот документ Политика за приватност и Политика за колачиња.