Физички лица > Депозити > Промотивен депозит

Депозити

Откриjте ги депозитите кои ги нуди нашата банка
Промотивен депозит во МКД и ЕУР до 30.06.2024 - можност за месечна исплата или исплата на камата на крај на периодот на орочување на 12, 13, 24, 25 и 36 месеци.

Oрочени Промотивни депозити во МКД со фиксна каматна стапка
13 месеци 2,10%
24 месеци 2,40%
36 месеци 2,90%
Орочени Промотивни депозити во ЕУР со фиксна каматна стапка
12 месеци1,80%
25 месеци 2,40%
36 месеци 2,50%
Промотивните депозити немаат можност за автоматско преорочување.

СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање

Подесувања за колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. На веб страницата www.silkroadbank.com.mk користиме колачиња со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство при идната посета на веб страницата. Детални информации за начинот на кој можете да ги смените Вашите преференции за веб колачињата можете да најдете во нашиот документ Политика за приватност и Политика за колачиња.