Физички лица > Пакети

Пакети
Вид на услуга BASIC COMFORTCOMFORT PLUS
Месечно одржување на трансакциска сметка
Одржување Visa Classic дебитна картичка
СМС Услуга
Бесплатно повлекување на готовина со AMEX дебитна картичка од банкомати на НЛБ Банка
Електронскo или мобилно банкарство со можност за плаќање – активно
Електронскo и мобилно банкарство со можност за плаќање – активно
Home Oryx Assistance Extra
Цена на пакет 100 мкд 125 мкд 210 мкд
                                                                                                                                                                                                     Превземи барање

СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање

Подесувања за колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. На веб страницата www.silkroadbank.com.mk користиме колачиња со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство при идната посета на веб страницата. Детални информации за начинот на кој можете да ги смените Вашите преференции за веб колачињата можете да најдете во нашиот документ Политика за приватност и Политика за колачиња.