Вршење на консултантски услуги од страна на овластено стручно лице

Име на набавка – Вршење на консултанстки услуги од страна на овластено стручно лице - Безбедност и здравје при работа 2020
Број на набавка: 3/2020
Датум на објавување: 04.03.2020 / 12:00ч
Краен рок: 11.03.2020 / 12:00ч

ОПИС:

Вршење консултантски услуги од страна на овластено стручно – Безбедност и здравје при работа за експозитури и деловни објекти

ЗА ПРЕВЗЕМАЊЕ НА ДОКУМЕНТАЦИЈА:

Служба за имот, архива и набавки
Контакт лице: Горан Димитровски
e-mail: security@silkroadbank.com.mk
тел. +389 2 3203 571 / 076 298 560  

СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање

Подесувања за колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. На веб страницата www.silkroadbank.com.mk користиме колачиња со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство при идната посета на веб страницата. Детални информации за начинот на кој можете да ги смените Вашите преференции за веб колачињата можете да најдете во нашиот документ Политика за приватност и Политика за колачиња.