Физички лица > Кредити > Потрошувачки кредити > EASY

EASY

АПЛИЦИРАЈ ONLINE

12.000 МКД - 240,000 МКД
Од 6 - 48 месеци
 • 1.5% макс. 1.000,00 МКД за администрирање на кредит (еднократно при исплата)
 • 500 МКД за разгледување и обработка на барањето
 • 200 МКД за онлајн аплицирање 
Месечни ануитети

Максимум 1 работен ден
0% за предвремена отплата
Еднократна
 • За клиенти приматели и неприматели на плата :
 • МКД 6,99% - фиксна непроменлива во текот на целиот период на отплата (СВТ 7,57%)*

 • Административна забрана, доколку е прифатлива за сите страни (Компанија - Банка - Кредитобарател)
 • Потрошувачи - државјани на РМ
 • Старосна граница од 18 до 72 (возраст до 72 год. при доспевањето на последниот ануитет од кредитот)

Само ако не е исполнет критериумот за месечен ануитет во однос на приходите. Најмногу двајца кокредитобаратели .
 • Кредитобарателот да биде во редовен работен однос
 • Учество на вкупните месечни задолжувања во вкупните месечните примања да изнесува најмногу 55%
 • VISA Classic дебитна картичка / AMEX Point дебитна картичка – со отворање на платежна сметка во Силк Роуд Банка АД Скопје
 • Пасивно електронско / мобилно банкарствоИнформативна пресметка

* Пресметката е направена со МКД 240.000 на 48 месеци, со 1.5% макс. 1.000,00 МКД надоместок за администрирање на кредит и 500 МКД надоместок за разгледување и обработка на барање.


ИНФОРМИРАЈ СЕ ВЕДНАШ НА 02 3251 900

ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ ОСТАНАТИТЕ НАШИ КРЕДИТИ

Станбени кредити

Повеќе

СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање

Подесувања за колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. На веб страницата www.silkroadbank.com.mk користиме колачиња со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство при идната посета на веб страницата. Детални информации за начинот на кој можете да ги смените Вашите преференции за веб колачињата можете да најдете во нашиот документ Политика за приватност и Политика за колачиња.