Физички лица > Кредити > Потрошувачки кредити > Наменски потрошувачки кредит

Наменски потрошувачки кредит

12.000 МКД - 300.000 МКД
Од 6 - 48 месеци
Без надоместоци


Месечни ануитети
0% надоместок за предвремена отплата
Еднократна во МКД
  • 0%

  • Административна забрана, доколку е прифатлива за сите страни (Компанија - Банка - Кредитобарател)
  • Потрошувачи - државјани на РМ
  • Старосна граница од 18 до 72 (возраст до 72 год. при доспевањето на последниот ануитет од кредитот)
Само ако не е исполнет критериумот за месечен ануитет наспрема приходите или пензијата и/или возраста. Најмногу двајца кокредитобаратели
  • Кредитобарателот да не биде постар од 72 години при доспевање на последниот ануитет
  • Кредитобарателот да биде во редовен работен или да биде пензионер
  • Visa Classic - со отворање на платежна сметка
  • American Express Point - со отворање на платежна сметка
  • Пасивно електронско-мобилно банкарство
Листа на трговци
Банката го задржува правото да го одбие барањето на подносителот на апликацијата.
Банката го задржува правото да ги менува условите без претходна најава.

ИНФОРМИРАЈ СЕ ВЕДНАШ НА 02 3251 900

ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ ОСТАНАТИТЕ НАШИ КРЕДИТИ

Станбени кредити

Повеќе

СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање

Подесувања за колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. На веб страницата www.silkroadbank.com.mk користиме колачиња со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство при идната посета на веб страницата. Детални информации за начинот на кој можете да ги смените Вашите преференции за веб колачињата можете да најдете во нашиот документ Политика за приватност и Политика за колачиња.