Физички лица > Депозити > Силк Премиум

Депозити

Откриjте ги депозитите кои ги нуди нашата банка


Силк Роуд Банка АД Скопје ја збогати својата богата палета на депозитни производи за физички лица и воведе Силк Премиум Отворен орочен депозит. Силк Премиум Отворениот орочен депозит ги комбинира предностите од орочување на слободните парични средства на клиентите и поволностите и привилегиите од престижната American Express Gold кредитна картичка.

Главни карактеристики на производот се:
  • Орочен депозит со исплата на камата на крај на доспевање
  • Рок: 13 или 25 месеци
  • Минимален износ: МКД 300.000 / ЕУР 5.000
  • Можност за депонирање на дополнителни средства за време на орочувањето
  • Можност за автоматско орочување
  • Каматна стапка – променлива за време на целиот период
Каматни стапки
13 месеци25 месеци
ЕУРМКДЕУРМКД
ЕУР 5.000 - 15.000
(МКД 300.000 – МКД 900.000)
1.60%2.45%2.40%3.20%
ЕУР 15.001 - 30.000
(МКД 900.001 – МКД 1.800.000)
1.75%2.55%2.55%3.30%
Над ЕУР 30.001
(МКД 1.800.001)
1.90%2.65%2.80%3.40%


Клиентите кои се корисници на Силк Премиум депозитот, а во исто време се приматели на плата во Банката имаат можност за добивање на кредитна картичка American Express Gold, со пред-одобрен износ, во зависност од износот на орочување

Банката го задржува правото да ги менува условите без претходна најава.

СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање