Физички лица > Депозити > Секој месец 12

Депозити

Откриjте ги депозитите кои ги нуди нашата банкаСекој месец - камата!

Вашиот депозит орочете го на 12 месеци и подигнувајте ја Вашата камата секој месец.

Искористете ги поволните каматни стапки и остварете постојан месечен приход на Вашата сметка:
  • фиксна каматна стапка од 0,00% за денари орочени на 12 месеци. *
  • фиксна каматна стапка од 0,30% за евра орочени на 12 месеци. *


Производите обележани со (*) се суспендирани, каматните стапки се валидни само за постоечките орочени депозити.. Со Секој месец депозитот добивате редовни и стабилни месечни исплати без да ги трошите Вашите вложени средства.

За орочени штедни влогови од минимум ЕУР 2.500/МКД 150.000.

Банката го задржува правото да ги менува условите без претходна најава.

СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање

Подесувања за колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. На веб страницата www.silkroadbank.com.mk користиме колачиња со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство при идната посета на веб страницата. Детални информации за начинот на кој можете да ги смените Вашите преференции за веб колачињата можете да најдете во нашиот документ Политика за приватност и Политика за колачиња.