Физички лица > Депозити > Јуниор

Депозити

Откриjте ги депозитите кои ги нуди нашата банка


Јуниор детско штедење - депозит

Се прашувате како да обезбедите посигурна иднина за Вашето дете, како да планирате, како да штедите?

Јуниор детско штедење депозитот ја презема грижата за финансиската сигурност на Вашето дете. Со нашето детско штедење секогаш добивате повеќе.
  • слобода да располагате со средствата во секое време, без казнени провизии или дополнителни трошоци
  • немате трошоци за отворање и за затворање на сметката
ВалутаКаматна стапка
МКД 
 25 месеци - 1,90%
 36 месеци - 2,40%
ЕУР 25 месеци - 1,20%
36 месеци - 1,60%


Штедните влогови се осигурани во Фондот за осигурување депозити Скопје.

    Минимален износ за отворање:
  • Денарски депозити МКД 3.000
  • Девизни депозити ЕУР 50


Банката го задржува правото да ги менува условите без претходна најава.

СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање

Подесувања за колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. На веб страницата www.silkroadbank.com.mk користиме колачиња со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство при идната посета на веб страницата. Детални информации за начинот на кој можете да ги смените Вашите преференции за веб колачињата можете да најдете во нашиот документ Политика за приватност и Политика за колачиња.