Физички лица > Депозити > Прогресивен

Депозити

Откриjте ги депозитите кои ги нуди нашата банка


Зголемувајте го Вашиот приход секој месец! Уживајте во слободата!

Сега е моментот да отворите сметка за Вашиот нов Прогресивен депозит и да ги искористите извонредните услови што Ви ги нуди Силк Роуд Банка. Вложете ги Вашите пари за период од 12 месеци и добивајте камата која прогресивно расте секој месец. Исто така на крајот на секој месец можете слободно да ја подигате каматата, без провизија!

Со новиот 12-месечен Прогресивен депозит, користете ги сите погодности од Вашиот депозит:
  • Фиксна, однапред одредена каматна стапка, која расте до 1,80% за МКД и до 0,90% за ЕУР депозит
  • Можност за повлекување на каматата секој месец, без провизија
  • Доколку Ви се потребни средствата, можете предвремено да го разрочите целиот депозит, без плаќање казнени поени
  • Минимален влог за орочување од ЕУР 500 или МКД 30.000 - без максимален лимит

Каматните стапки се важечки од 01.04.2021. Посетете која било експозитура на Силк Роуд Банка и веднаш искористете ги предностите на Прогресивниот депозит!

Банката го задржува правото да ги менува условите без претходна најава.

СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање

Подесувања за колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. На веб страницата www.silkroadbank.com.mk користиме колачиња со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство при идната посета на веб страницата. Детални информации за начинот на кој можете да ги смените Вашите преференции за веб колачињата можете да најдете во нашиот документ Политика за приватност и Политика за колачиња.