Физички лица > Депозити > Инстант

Депозити

Откриjте ги депозитите кои ги нуди нашата банка


Не чекајте цела година, уживајте во каматата веднаш!

Не чекајте за каматата на Вашиот депозит. Со Инстант депозитот Вие ја добивате каматата веднаш! Вложете го Вашиот депозит уште денес и од Вашата сметка подигнете го вкупниот износ на каматата наеднаш уште на самиот почеток.

    Не чекајте за каматата на Вашиот депозит. Со Инстант депозитот Вие ја добивате каматата веднаш! Вложете го Вашиот депозит уште денес и од Вашата сметка подигнете го вкупниот износ на каматата наеднаш уште на самиот почеток.
  • фиксна каматна стапка од 0,70 за денари орочени на 12 месеци *
  • фиксна каматна стапка од 0,30% за евра орочени на 12 месеци. *


Не чекајте за да уживате во Вашите средства! Искористете ја можноста и исполнете ги Вашите желби!

За орочени штедни влогови од мин. МКД 300.000/ЕУР 5.000, каматата се пресметува антиципативно.

Производите обележани со (*) се суспендирани, каматните стапки се валидни само за постоечките орочени депозити.
Банката го задржува правото да ги менува условите без претходна најава.

СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање

Подесувања за колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. На веб страницата www.silkroadbank.com.mk користиме колачиња со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство при идната посета на веб страницата. Детални информации за начинот на кој можете да ги смените Вашите преференции за веб колачињата можете да најдете во нашиот документ Политика за приватност и Политика за колачиња.