Правни лица > Кредити > Пакет во соработка со ФИТР > Пакет во соработка со ФИТР

Пакет во соработка со ФИТР

Силк Роуд Банка АД Скопје потпиша меморандум за соработка со Фондот за иновации и технолошки развој (ФИТР).


Соработката на Банката и Фонтот се одвива во насока на финансирање на компании и старт ап-и кои се избрани за финансиска поддршка од страна на Фoндот. За таа цел, Силк Роуд Банка креираше пакет на производи/услуги за потенцијалните клиенти од ФИТР.

Пакетот содржи финансирање во форма на кредит и други банкарски производи и услуги:

  • Основна и наменска МКД трансакциска сметка – без надомест за отворање и без провизија за одржување на сметка за првите 3 месеци
  • Дозволено пречекорување на транскациска сметка Overdraft, без провизија за одобрување за првата година на користење
  • Активно електронско банкарство без месечен надомест за првиот месец на користење
  • VISA pre-paid бизнис картичка – без надомест за годишна членарина и со можност за поврат на средства кај одредени трговци
  • Можност за денарски кредит со пониски каматни стапки од редовните
  • Повластени провизии за домашен / девизен платен промет – 10% пониски во однос на редовните провизии
  • American express Green / Gold кредитна картичка за управителите на фирмите со повластена каматна стапка (доколку се А клиенти и без отпишани побарувања)

Дополнителни информации во врска со пакетот може да добиете во Службата за корпоративно работење
- телефон: 02/3289-553
- e-пошта: corporate@silkroadbank.com.mk

ИНФОРМИРАЈ СЕ ВЕДНАШ НА 02 3251 900

ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ ОСТАНАТИТЕ НАШИ КРЕДИТИ

Кредити за обртни сретства


Повеќе

Гаранции


Повеќе

Инвестициони кредити


Повеќе

Рамковни кредити


Повеќе

Зелен кредит


Повеќе

Дозволено пречекорување на сметка


Повеќе

СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање

Подесувања за колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. На веб страницата www.silkroadbank.com.mk користиме колачиња со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство при идната посета на веб страницата. Детални информации за начинот на кој можете да ги смените Вашите преференции за веб колачињата можете да најдете во нашиот документ Политика за приватност и Политика за колачиња.