Правни лица > Кредити > Кредити за обртни сретства > Кредити за обртни сретства

Кредити за обртни сретства

Банката ги финансира потребите за обртни средства на компаниите. Кредитите може да се користат за набавка на суровини, производи за продажба, припрема за извоз, за ликвидност и др. Кредитите за обртни средства може да бидат во МКД и ЕУР.  ИЗНОС

  Износот зависи од потребите на клиентот, кредитната способност и вредноста на обезбедувањето.

  РОК

  Во зависнст од потребите на комитентот, бараниот износ, деловната ориентација.

  КАМАТНА СТАПКА

  Каматните стапки се договараат во зависност од вредноста на обезбедувањето, финансиските податоци, бараниот износ, валутата, деловната ориентација, очекуваните приливи од странство и други деловни активности со Банката.

  ОБЕЗБЕДУВАЊЕ

  Хипотека на недвижен имот, залог на подвижни предмети, паричен депозит, банкарска гаранција, гаранција од компанија и меница.

ИНФОРМИРАЈ СЕ ВЕДНАШ НА 02 3251 900

Корисни информации

ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ ОСТАНАТИТЕ НАШИ КРЕДИТИ

Гаранции


Повеќе

Инвестициони кредити


Повеќе

Рамковни кредити


Повеќе

Зелен кредит


Повеќе

Дозволено пречекорување на сметка


Повеќе

СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање

Подесувања за колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. На веб страницата www.silkroadbank.com.mk користиме колачиња со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство при идната посета на веб страницата. Детални информации за начинот на кој можете да ги смените Вашите преференции за веб колачињата можете да најдете во нашиот документ Политика за приватност и Политика за колачиња.