Правни лица > Кредити > Гаранции > Гаранции

Гаранции

гаранции за учество на тендер
гаранции за навремено и квалитетно извршување на работите
гаранции за уредно измирување на обврските
авансови гаранции
царински гаранции и други видови гаранции
контра гаранции и
супер гаранции

Гаранциите можат да бидат во МКД, ЕУР или друга валута.

ИНФОРМИРАЈ СЕ ВЕДНАШ НА 02 3251 900

Корисни информации

ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ ОСТАНАТИТЕ НАШИ КРЕДИТИ

Кредити за обртни сретства


Повеќе

Инвестициони кредити


Повеќе

Рамковни кредити


Повеќе

Зелен кредит


Повеќе

Дозволено пречекорување на сметка


Повеќе

СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање

Подесувања за колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. На веб страницата www.silkroadbank.com.mk користиме колачиња со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство при идната посета на веб страницата. Детални информации за начинот на кој можете да ги смените Вашите преференции за веб колачињата можете да најдете во нашиот документ Политика за приватност и Политика за колачиња.