Физички лица > Картички > VisaClassic

Картички

VISA CLASSIC

Visa Classic revolving е вистинската кредитна картичка за одложено плаќање, со само 5% задолжителна месечна отплата на износот на искористен кредит, создадена за сите набавки кои е поволно да се плаќаат на подолг период. Овозможува поголема финансиска флексибилност, за сите ваши купувања и подигање готовина. Visa Classic кредитната картичка, можеш да ја користиш на милиони локации низ целиот свет на кои е истакнат знакот на Visa. Уживајте во нејзината погодност и безбедност, како и во предностите при користење.

АПЛИЦИРАЈ ONLINE


 БЕСКОНТАКТНО ПЛАЌАЊЕ
Силк Роуд Банка Скопје Ви ја претставува својата VISA Classic бесконтактна кредитна картичка, безбедно и едноставно решение за Вашите секојдневни трансакции. Отсега со Visa Classic картичките на Силк Роуд Банка може да плаќате на најсовремениот начин кој се користи во светот - бесконтактно.
На оние продажни места каде што е овозможено бесконтактно пазарување во износ до 1.100 МКД, истото може да го остварите со едноставно доближување на картичката до продажниот терминал и плаќањето ќе биде завршено - без да внесувате ПИН код или да потпишувате потврда.
За зголемена заштитата Банката овозможува комулативно бесконтактно пазарување во износ до 6000 мкд, по надминување на овој износ потребно е внес на ПИН за да се потврди корисникот на картичката 
Бесконтактното плаќање функционира на посебно означени продажни места кои се опремени со оваа современа и безбедна технологија. Бројот на ваквите продажни објекти во државата и во светот веќе е голем, но и постојано се зголемува.


ДИЗАЈНИРАНА ЗА ВАС
 • бескаматен период до 40 дена
 • минимална месечна отплата од само 5%
 • флексибилен кредитен лимит

 УСЛУГИ/БЕНЕФИЦИИ 
 • СМС нотификации за секоја трансакција
 • можност за плаќање на годишната чланарина на рати
 • 24-часовна поддршка за корисниците.
 • можност за бесплатна достава на месечниот извод на е-маил
 • можност за прилагодување на дневниот лимит на ПОС и АТМ мрежа
 • овозможува купување преку Интернет со највисоко ниво на заштита преку 3Д –безбедносен стандард за безбедно плаќање
 • можност за едноставно подмирување на обврските со траен налог и преку Електронско / Мобилно Банкарство

ДОПОЛНИТЕЛНИ БЕНЕФИЦИИ
Со секоја нова Visa Classic кредитна картичка издадена од Силк Роуд Банка, се добива дополнителен БОНУС од 1.000 денари кои се префрлаат на кредитната картичка.


ГРИЖА ЗА ВАШИТЕ НАЈБЛИСКИ
 • можност за дополнителни картички за вашите најблиски, со можност за прилагодување на лимитите за секоја од картичките
 • Понуда на Силк Роуд Банка, во соработка со Visa и ORYX Assistance
 • ПОМОШ ДОМА - бесплатно за една година
  Помош дома е услуга на ORYX Assistance, којa нуди бесплатна техничка помош дома, до 3 пати во годината, во вкупна вредност од 9.500 денари. Зависно од потребите, за секој клиент се обезбедува целосна организација на помош, покривање на трошоците на итна интервенција и доаѓање на сервисерот, односно:
  • Водоинсталатер ( при дефект на водоводната и канализациската мрежа )
  • Електричар ( при дефект на електричната инсталација и електричниот систем за греење )
  • Бравар ( при невозможност за влез или престој во објектот по провална кражба поради губење на клучеви, кршење на клучеви или дефект на брава )
  • Столар и стаклар ( при кршење на стакла на надворешните и кровни врати и прозорци поради што е оневозможено нивното затворање )
   За активирање на услугите јавете се во контакт центарот за пријавување на случки на бесплатните броеви 0800 22 209 за повици од С.Р.Македонија и +389 23 204 030 за повици од странство.


24/7 поддршка : 02 3203 555 / 070 406 555

Оставете Ваши податоци во дадените полиња, со цел да ве контактираме за комплетирање на процесот за аплицирање

СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање

Подесувања за колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. На веб страницата www.silkroadbank.com.mk користиме колачиња со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство при идната посета на веб страницата. Детални информации за начинот на кој можете да ги смените Вашите преференции за веб колачињата можете да најдете во нашиот документ Политика за приватност и Политика за колачиња.
Live Chat
x

Оставете Ваши податоци во дадените полиња, со цел да ве контактираме за комплетирање на процесот за аплицирање