Физички лица > Картички > AmericanExpressPoint

Картички

AMERICAN EXPRESS POINT

Силк Роуд Банка АД Скопје Ви ја претставува дебитната картичка Point American Express®, единствена American Express картичка на пазарот, која е директно поврзана со трансакциската сметка на корисникот. Картичката Ви обезбедува практичност во користењето на Вашите средства во земјата и во странство


Eдинствена American Express картичка на пазарот, директно поврзана со трансакциската сметка на корисникот

 •  Пристап до Вашата тековна сметка
 •  Пристап до програмата Твој Бонус –Добивате бонус/поврат на средства кај одредени тргови-соработници: 
   • 2,5% бонус во ОКТА 
   • 2,5% бонус во Веро и Jumbo 
   • 2,5% бонус во ОНЕ/ВИП 
   • 10% бонус во Фреш Експрес 
   • 5% бонус во Springfield 
   • 5% бонус во Women Secret 
   • 5% бонус во SuperDry 
   • 10% бонус во Еликсир 
   • 5% бонус во ГРЕЕ Македонија 
   • 10% бонус ресторан КАРМА 
   • 10% бонус Equilibrium 
   • 3% бонус во ЦЕРЕС гуми 
   • 15% бонус Парфимерии Анабела 
   • 1% бонус во Техномаркет, Coincasa, Home 
   • 5% бонус Synergy Fitnes & Spa 
   • 5% бонус Пица ресторан ВИА САКРА 
   • 2% бонус ресторант Лихнидос 
  • и многу други трговци и соработници кои може да ги видите на нашата веб-страна https://silkroadbank.com.mk  
 • прифатена во повеќе од 200 земји 
 • овозможува подигнување на пари на повеќе од 200 Банкомати во земјата (прифатена на Силк Роуд и НЛБ банка мрежата) 
 • овозможува подигнување на пари на повеќе од 650.000 банкомати низ светот 
 • дневен лимит на трансакции што корисникот сам го одредува 
 • опција за промена на Вашиот ПИН на кој било банкомат на Силк Роуд Банка и НЛБ банка 
 • беспрекорна услуга на корисници 
 • можност да се поврзи со СМС услугата на Силк Роуд Банка да добивате СМС известување за прометот на сметка (подигнување од АТМ, уплати на сметка, исплата од сметка, автоматско симнување на кредит,прилив на сметка) 
 • Вклучена во Американ Експрес месечните кампањи каде кај одредени трговци добивате неверојатен бонус/поврат на средства и од 15%, 20%, 30% и 40%. 
 • Со секоја направена трансакција ние од Силк Роуд Банка донираме 5 денари за Клиниката за детски болести во Скопјe


American Express® е регистрирана трговска марка на American Express®.
Оваа картичка е издадена од Силк Роуд Bank, во согласност со лиценцата добиена од American Express.

24/7 поддршка : 02 3203 555

Оставете Ваши податоци во дадените полиња, со цел да ве контактираме за комплетирање на процесот за аплицирање

СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање

Live Chat
x

Оставете Ваши податоци во дадените полиња, со цел да ве контактираме за комплетирање на процесот за аплицирање