Физички лица > Картички > VisaElektronPoint

Картички

VISA CLASSIC

Силк Роуд Банка Скопје Ви ја претставува својата VISA Classic бесконтактна дебитна картичка, безбедно и едноставно решение за Вашите секојдневни трансакции. Отсега со Visa Classic картичките на Силк Роуд Банка може да плаќате на најсовремениот начин кој се користи во светот - бесконтактно и за само 1 секунда. На оние продажни места каде што е овозможено бесконтактно пазарување во износ до 1.100 МКД, истото може да го остварите со едноставно доближување на картичката до продажниот терминал и плаќањето ќе биде завршено - без да внесувате ПИН код или да потпишувате потврда.

На новата Visa Classic можете да ја добивате Вашата плата или пензија, па така целосно да располагате со Вашите средства, во секое време и на секое место. Новата Visa Classic картичка не само што обезбедува практичност во користењето на Вашите средства во земјата и во странство, туку Ви нуди и одлични поволности!

ОСНОВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
  • Без провизија за подигнување готовина од банкоматите на Силк Роуд Банка
  • Бесконтактно плаќање до 1.100,00 МКД
  • Можност за American Express кредитна картичка

ПОВЕЌЕ ФЛЕКСИБИЛНОСТ

Visa Classic картичката може да се користи секаде каде што е истакнат знакот на VISA. За ваше полесно користење на картичката постои опцијата за дневен лимит на трансакции, кој корисникот сам може да го одреди. Исто така, како дополнителна заштита можете да го промените Вашиот PIN на кој било банкомат на Силк Роуд Банка.

24/7 поддршка : 02 3203 555 / 070 406 555

Оставете Ваши податоци во дадените полиња, со цел да ве контактираме за комплетирање на процесот за аплицирање

СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање

Подесувања за колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. На веб страницата www.silkroadbank.com.mk користиме колачиња со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство при идната посета на веб страницата. Детални информации за начинот на кој можете да ги смените Вашите преференции за веб колачињата можете да најдете во нашиот документ Политика за приватност и Политика за колачиња.
Live Chat
x

Оставете Ваши податоци во дадените полиња, со цел да ве контактираме за комплетирање на процесот за аплицирање