Физички лица > Картички > AmericanExpressGreen

Картички

AMERICAN EXPRESS GREEN

American Express е совршено дизајнирана картичка за Вас, за користење во земјата и во странство. Тоа е картичка што ги собира сите Ваши желби на едно место. American Express претставува статус, престиж, услуга со највисок квалитет и ново искуство.

ДИЗАЈНИРАНА ЗА ВАС

  • Бескаматен грејс-период до 50 дена за трговски трансакции
  • Минимална месечна отплата 3%
  • Флексибилни кредитни лимит

ДОПОЛНИТЕЛНИ БЕНЕФИТИ СО КОРИСТЕЊЕ НА American Express Green КАРТИЧКАТА


Без членарина за првата година и ослободување од членарина за секоја следна година при исполнување на следните услови: 

- За одобрен кредитен лимит< МКД 30.000,00 и годишен промет (потрошени и отплатени средства во трговија во земјата и странство,вклучувајќи и интернет трансакции) од мин. MKД 40.000,00 

- За одобрен кредитен лимит >МКД 30.000,00 до ≤ МКД 60.000,00 и годишен промет (потрошени и отплатени средства во трговија во земјата и странство,вклучувајќи и интернет трансакции) од мин. MKД 70.000,00 

- За одобрен кредитен лимит >МКД 60.000,00 и годишен промет (потрошени и отплатени средства во трговија во земјата и странство,вклучувајќи и интернет трансакции) од мин. MKД 90.000,00 

ГРИЖА ЗА ВАШИТЕ НАЈБЛИСКИ

Нуди две дополнителни картички без членарина за првата година


ПАТУВА СО ВАС

  • Прифатена е во повеќе од 200 земји ширум светот
  • Овозможува подигнување пари на повеќе од 650,000 банкомати ширум светот.
  • Беспрекорна услуга за корисниците каде и да се
 


American Express® е регистрирана трговска марка на American Express®.
Оваа картичка е издадена од Силк Роуд Bank, во согласност со лиценцата добиена од American Express.

24/7 поддршка : 02 3203 555 / 070 406 555

Оставете Ваши податоци во дадените полиња, со цел да ве контактираме за комплетирање на процесот за аплицирање

СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање

Live Chat
x

Оставете Ваши податоци во дадените полиња, со цел да ве контактираме за комплетирање на процесот за аплицирање