Физички лица > Картички > AmericanExpressGreen

Картички

AMERICAN EXPRESS GREEN

American Express е совршено дизајнирана картичка за Вас, за користење во земјата и во странство. Тоа е картичка што ги собира сите Ваши желби на едно место. American Express претставува статус, престиж, услуга со највисок квалитет и ново искуство.

АПЛИЦИРАЈ ONLINE
БЕСКОНТАКТНО ПЛАЌАЊЕ
Силк Роуд Банка Скопје Ви ја претставува својата Американ Експрес бесконтактна кредитна картичка, безбедно и едноставно решение за Вашите секојдневни трансакции. Отсега со Американ Експресс картичките на Силк Роуд Банка може да плаќате на најсовремениот начин кој се користи во светот - бесконтактно. На оние продажни места каде што е овозможено бесконтактно пазарување во износ до 1.500 МКД, истото може да го остварите со едноставно доближување на картичката до продажниот терминал и плаќањето ќе биде завршено - без да внесувате ПИН код или да потпишувате потврда. Бесконтактното плаќање функционира на посебно означени продажни места кои се опремени со оваа современа и безбедна технологија. Бројот на ваквите продажни објекти во државата и во светот веќе е голем, но и постојано се зголемува.

ДИЗАЈНИРАНА ЗА ВАС

 • Бескаматен грејс-период до 50 дена за трговски трансакции
 • Минимална месечна отплата 3%
 • Флексибилни кредитни лимит

ГРИЖА ЗА ВАШИТЕ НАЈБЛИСКИ

Нуди две дополнителни картички без членарина за првата година


Д ОПОЛНИТЕЛНИ БЕНЕФИТИ СО КОРИСТЕЊЕ НА American Express Green КАРТИЧКАТА


Без членарина за првата година и ослободување од членарина за секоја следна година при исполнување на следните услови: 

- За одобрен кредитен лимит< МКД 30.000,00 и годишен промет (потрошени и отплатени средства во трговија во земјата и странство,вклучувајќи и интернет трансакции) од мин. MKД 40.000,00 

- За одобрен кредитен лимит >МКД 30.000,00 до ≤ МКД 60.000,00 и годишен промет (потрошени и отплатени средства во трговија во земјата и странство,вклучувајќи и интернет трансакции) од мин. MKД 70.000,00 

- За одобрен кредитен лимит >МКД 60.000,00 и годишен промет (потрошени и отплатени средства во трговија во земјата и странство,вклучувајќи и интернет трансакции) од мин. MKД 90.000,00 

ПАТУВА СО ВАС

 • Прифатена е во повеќе од 200 земји ширум светот
 • Овозможува подигнување пари на повеќе од 650,000 банкомати ширум светот.
 • Беспрекорна услуга за корисниците каде и да се

ОСТАНАТИ КАРАКТЕРИСТИКИ

 • Бесконтактно плаќање до 1.500,00 МКД
 • Едноставно следење на трансакции и состојба насекаде во светот преку услугите Електронско и Мобилно банкарство
 • Можност за прилагодување на лимитот (Банкомат, Пос)
 • Можност за дополнителни картички за вашите најблиски, со можност за прилагодување на лимитите за секоја од картичките
 • 24-часовна поддршка за корисниците, насекаде во светот
 


American Express® е регистрирана трговска марка на American Express®.
Оваа картичка е издадена од Силк Роуд Bank, во согласност со лиценцата добиена од American Express.

24/7 поддршка : 02 3203 555 / 070 406 555

Оставете Ваши податоци во дадените полиња, со цел да ве контактираме за комплетирање на процесот за аплицирање

СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање

Подесувања за колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. На веб страницата www.silkroadbank.com.mk користиме колачиња со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство при идната посета на веб страницата. Детални информации за начинот на кој можете да ги смените Вашите преференции за веб колачињата можете да најдете во нашиот документ Политика за приватност и Политика за колачиња.
Live Chat
x

Оставете Ваши податоци во дадените полиња, со цел да ве контактираме за комплетирање на процесот за аплицирање