Силк Роуд БанкаЗаштитено внатрешно пријавување се врши во Силк Роуд Банка АД Скопје ако има разумно сомневање или сознание дека е извршено, се извршува или е веројатно дека ќе се изврши казниво, неетичко или друго незаконито или недозволиво постапување со кое се загрозува јавниот интерес од страна на вработен во Силк Роуд Банка АД Скопје.

Во својство на укажувач може да се јави лице кое: 

- лице кое има засновано работен однос на определено или неопределено време во Банката,

- кандидат за вработување/волонтирање/практикант во Банката,

- лице кое е или било волонтер или практикант,

- лице кое по било кој основ е или било ангажирано за извршување на работи во Банката,

- лице кое по било кој основ е или било во деловен однос со Банката,

- лице кое користи или користело услуги во Банката.


Образец за пријавување


Овластено лице за прием на пријави за укажување во Силк Роуд Банка АД Скопје:

Соња Тодорчевска

Директор на Службата за внатрешна ревизија

Телефон за контакт: +389 2 3203  570

Поштенска адреса за контакт за прием на пријави: 

Силк Роуд Банка АД Скопје

ул. „Даме Груев“ бр.1 или ул. „23 Октомври“ бр. 11 A

1000 Скопје 
Република Северна Македонија

Електронска пошта за прием на пријави: stodorcevska@silkroadbank.com.mk

СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање

Подесувања за колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. На веб страницата www.silkroadbank.com.mk користиме колачиња со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство при идната посета на веб страницата. Детални информации за начинот на кој можете да ги смените Вашите преференции за веб колачињата можете да најдете во нашиот документ Политика за приватност и Политика за колачиња.